HOG MOMENTS

6 Harley og en flot ældre Mercedes cabriolet mødte op ved Jejsing Friskole - forinden var de 4 HD mødtes ved Kolding og turen derfra gik af små fine veje til skolen. Her blev vi taget godt i mod med kaffe og nysgerrige børn, samt forældre.

Vi kørte 5 små ture med de unge mennesker - drenge som piger - de mindste børn fik en tur i Mogens old Mercedes - Efter denne dejlige formiddag indtog vi frokosten på Victoria i Tønder - derfra videre af små veje med udsigt over Vadehavet, indtil vi landede på Rømø, hvor den store Drage festival var i gang - et flot syn. Der var proppet med folk - flest Tyskere - Fra Rømø blev der taget afsked og turen gik hjemad.

En helt igennem flot dag med mega godt vejr og glæden ved at se de mange glade børn efterlod et godt indtryk hos os.

Charity Jejsing Friskole

"Lille John" havde budt ind til fredags Bar - og vejrguderne viste sig fra den pæne side så tilmeldingerne kom rask ind på hjemmesiden - omkring 30 havde skrevet sig på listen til en hyggelig og uformel  eftermiddag, hvor John bød ind med kaffe, Øl, og en Grill pølse til de sultne - Tak til John for at ligge rammer til og Tak til vort Chapter for igen at bidrage med økonomien omkring det at kunne mødes, også helt uformelt.

Fredags Bar

Lørdag den 13. august var dagen hvor Bettina (Secretary) havde lagt en plan for en tur på Als - 34 HOGér var tilmeldt dagens tur og vejret viste sig fra sin absolut bedste side - temperatur på godt 30 grader - det var vilkårene - turen sluttede på Sundhalle til en dejlig pariserbøf - Tak til Bettina for en vel gennemført tur og Tak for et flot fremmøde.

Als Rundt

Jylland Syd Træf Ribe 22
Så blev det sommer og vort eget Jylland Syd Træf skulle afholdes på Ribe Camping - nok det mindste af slagsen i en årrække - 28 deltagere, men det blev et helt i gennem hyggeligt træf - masser af godt humør - god stemning fredag aften med god mad - flot køretur lørdag med Hr. Jensen som turleder - Tak for det og lørdag eftermiddag sluttede i Ribe med en kop kaffe eller en kold øl, inden vi mødtes hjemme på pladsen, hvor hyggen fortsatte  - lørdag aften var mere rolig stod den på helstegt pattegris leveret via Mogens, rigtig lækkert tilberedt.

Alt i alt et godt og hyggeligt træf, hvor også vejret var med os - Tak til alle.

Hejlsminde Tur
Dette års Hejlsminde tur var lagt over to dage - første dag med aften hygge og overnatning - det ikke til den helt store tilslutning, men for os der deltog var det en rigtig hyggelig aften.

Lørdag startede med det helt store morgenbord hos Lars & Anja, hvorefter Thorbjørn over og fik os igennem en fantastisk smuk køredag med historiske indslag - gamle El Værker, Skamlingsbanken etc . - frokosten indtog hvor det hele startede hos Lars & Anja.

Tak til alle fremmødte og Tak til arrangørerne for en/ et par dejlige dage.

Så blev det igen tid til stor Motorcykel åbning på Egeskov slot - forventningen var stor, det var et par år siden det sidst blev holdt og vejret var jo for morgenstunden flot - vi mødtes sædvanen tro ved Skovgrillen Middelfart - 18 deltagere.

Opsamling af Ulle ved Vissenbjerg, hvor han tog over som Road Captain og fik os sikkert og af smukke veje ført til Egeskov - der var allerede mødt mange op da vi ankom ca. kl. 11:30. Det endelige antal kendes pt. ikke, men kl 13:00 var der omkring 4.500 motorcykler på området og der kom stadig kolonner ind på på pladsen.

Tak for fremmødet og Tak for en hyggelig dag.

Egeskov 2022

Lørdag den 23. april, en lidt kølig morgen, men høj flot himmel og sol på vej - afsted til Køreteknisk kursus i Randers - nu skal rusten bankes af og teknikkerne på plads så vi er helt klar til at udfordre landevejene på verdens bedste Motorcykel, Harley-Davidson.

I alt 13 deltagere fra Chapter Jylland Syd, 11 og lørdagen og 2 om søndagen, hvor Chapter 1AROS havde bane.

Vi fik lidt formiddagsteori sammen med kaffe og rundstykker -ud på banen og omsætte til praktik - sving, kontrastyring - to der lige skulle have justeret på deres styr, da armene var alt for korte til at nå og sidde ordentligt - det hjalp.

Frokost og igen teori - her hørte vi om noget så mærkeligt som at bruge forbremsen på vej ind i et sving - det skulle give bedre vejgreb og styring, det løs tosset - men JA det virker sku...............

Alt i alt en rigtig god dag - klar til nye udfordringer på landevejen.

Køreteknisk April 22

Endelig, den længe ventede dag - sæson start hos vores Dealer I Rødding - vi havde ikke været der længe grundet et par år med COVID, så det var dagen man så frem til - men så var vejrguderne ikke med os, det var koldt, sne, slud, frostvejr og vores værste fjende salt på vejene.

Det viste sig også at ramme åbenhus - mange kom i bil og fremmødet var ikke så flot som tidligere, men hyggen var der og gensynet med bikervennerne var bestemt tilstede.

Sæsonstart Rødding 2022

Generalforsamling 2021
Årets generalforsamling med største fremmøde i flere år - 60 deltagere FLOT - beretning, regnskab og indsendte forslag blev behandlet og resultater kan ses under referat "Medlemmer" - længst kørte kilometer står forrest på hjemmesiden - Tak for et godt år.

Løvfaldstur 2021
Temperaturen var langt nede og for mange var der denne søndag morgen lang vej til samlingspunktet omkring Randers - 24 HOG mødte op til en velplanlagt tur over Djursland med ham selv, Smeden, Jan Aarslev i førertrøjen - Kaffe undervejs ved Slettehage Fyr stod Bente for, så vi igen fik lidt varme indenbords - men en helt i gennem smuk tur hvor solen rigtig viste efterårsfarverne fra sin smukkeste side - Tak til alle for et flot fremmøde.

Chapter Meeting 2021
Endelig kunne  vi igen mødes i større forsamlinger - sidste år aflyst pga COVID og mødes vi igen til Chapter Meeting i Gilleleje - dette år var fredag aften den primære fest aften - ud fra alt at dømme virkede det som den rigtige løsning - god 30 HOG Jylland Syd deltager deltog i dette års CMD.

Heldagstur Brande "Banden"
Lørdag stod den på Heldagstur til Brande med stort flot morgen bord, kaffe, rundstykker etc. i Per´s HOG / Harley hule der uden problemer rummede de 46 deltagere som var mødt frem til dagens arrangement - et Flot fremmøde.

Efter veloverstået forplejning gik det afsted i to kolonner med 36 Cykler i hver på en smuk, flot og afvekslende ruter på ca. 100 KM mod Brunkulslejren hvor den stod på, først et par toast så den værste sult lige kunne stilles - og så et inspirerende foredrag om en svunden tid - lejren oprindelse og en masse anekdoter fra tiden hvor der blev knoklet med Brunkul.

Sidste halvdel af køreturen gik igen af flotte veje - ca. 50 KM retur mod Harley hulen og nu var der tændt op i grillen så sulten for alvor kunne blive stillet - dagen sluttede med en rundvisning på trykkeriet, sadelmagerværkstedet.

STOR TAK til Per mfl. for en rigtig fin dag, et flot arrangement - Tak til de mange hjælpere der sørgede for kaffe og varme pølser.

Great Relay Roskilde
Søndag den 25 juli var dagen hvor Pan America afsluttede sin første del af turen og blev overdraget fra Sverige til HOG Chapter Copenhagen og CAPS Roskilde.

12 Jylland Syd HOGér havde valgt at tage turen over med afgang fra Kolding kl. 13:30.

Dagen bøde på velkomst i klublokalerne HOG CPH - stegt Flæsk og persille sovs - og Chapter Jylland Syd overrakte en HOG Syd våbenskjold til deres klublokale og til Caps butikken.

Der havde jo op til og på dagen været indsamling af donationer - hvert Chapter havde doneret 2500 kroner - de tre forhandlere, Caps Roskilde, Århus og vores Dealer Custom Cycle Harley-Davidson havde doneret hver et gavekort på 2500 kr. til lodtrækning blandt de der som enkelt person havde doneret min 20 euro.

Som det fremgår af billederne faldt det så heldigt ud, at det var et medlem fra hvert Chapter som fik gavekortet og hos Syd blev det Ole Beck, Tillykke med det.

The Great Relay 2021
Så blev det Danmarks tur - den nye Pan America var nu på vej via Hamburg og Metropolitan Chapter op gennem Tyskland for at skulle aflevres til HOG Chapter Jylland Syd ved vores Dealer i Rødding.

Pan America blev afleveret dagen før programsat dato af et lille Tysk følge og Assistent Director Lars Nielsen, samt Thorbjørn og Gert/ Custom Cycle Harley-Davidson tog imod med varm kaffe, Kage mm.

Den officielle overdragelse af depechen blev gennemført - foto seance - Jylland Syd labels monteret og masser af håndtryk og smil blev udvekslet - nu var det "vores" Chapter Jylland Syd der havde teten og ansvaret for den videre færd.

Det blev mandag, men også dårligt vejr ................ Dealer havde klargjort grillen til et mindre Event for de der mødte frem i Rødding og ville være en del af The Great Relay - Pan America HDén skulle køres til Århus og overdrages til Chapter 1AROS, inden den videre færd til Norge - Thorbjørn havde planlagt turen derop af mindre og gode veje.

Det blev Directors turn at køre Cyklen hele vejen til Århus - Dealer bagefter i følge vogn mellem Pan America og 7 andre friske fremmødte HOGér - et lille fint følge.

Som indskudt sætning kan siges - at den kører ret fantastisk - 1250 ccm, 250 HK omkring 7 køreprogrammer, herunder regnvejrs programmet - som jeg fik brug for - varme i håndtagene og en HD der var utrolig let at køre - kvik, hurtig og masser af drive - den skal opleves - den svævede hen over alle vejbump - fin cykel de har bakset sammen.

Ind på pladsen ved Caps Århus og Chapter 1AROS hvor en lille skare stod klar med velkomst - Pan America blev overdraget på behørig vis til Director Keld Thyregod og Dealer Alf - der blev igen taget de aftalte foto - sat klistermærker på mm- inden den pr. lastvogns transport blev kørt mod færgen til Norges land.

Tak til Chapter 1AROS for at stå med Grillen tændt - dejlig mad og fælles hygge inden turen gik hjemover igen - The Great Realy og Pan America var på vej ud ad Danmark sikkert håndteret af Jylland Syd og AROS.

Stor Tak til Thorbjørn og Lars for jeres deltagelse i planlægning modtagelse mm. fra Hamburg og køreturen mod Århus - STOR tak til de fremmødte HOGér der på en arbejdsdag havde afsat tiden til at være en  del af dette for Harley-Davidson store og betydningsfulde arrangement - vi skrev os ind i Historien.

Åbenrå Heldagstur
Turen gik til Åbenrå - mødested under sejlet på Havnen, for mange et kendt sted, men ikke for Kaj Verner som i enlig majestæt fortsatte ud af Flensborgvej og var på vej mod Søgaard og Grænsen i Kruså - heldigvis kom jeg og Pernille den vej op fra Kollund og så denne enlige Harley med et let genkendelig og flot farve passere os i modsat retning - øhhh tror jeg Kaj tænkte, dem kender jeg da og de kører den anden vej - vend om - læg med på hjul så finder jeg nok alle de andre - som sagt så gjort vi mødte ind under sejlet hvor i alt 27 HOGér var klar til en dejlig køredag.

Preben og Tove var dagens turleder - vi skulle syd på mod grænsen - Vest over langs grænsen af rigtig fine og flotte veje - forbi Gråsten Slot hvor man et øjeblik lige blev lidt Royal - forbi Vildsvinehegnet langs grænsen - frokosten blev indtaget på Ballum Slusekro - derefter retur mod Åbenrå hvor vi inden Åbenrå stoppede på en rasteplads og fik sagt Tak for en dejlig dag.

Tak til Preben og Tove for en rigtig fin køredag.

Hejlsmindetur
Hejlsminde kalder ..... Heldagstur med stort morgenbord var klargjort hos Lars & Anja i sommerhuset ved Hejlsminde - Solen stod højt på himlen og de mange HOGer, i alt 32 kom op over bakken og ned mod den grønne område hvor alle HDér blev flot linet op, under styring af "Majoren" Ole - det så skú godt ud.

Der blev bud velkommen og vi gik til det store morgen bord, Kaffe, rundstykker, samt en lille skarp til halsen.

Thorbjørn som havde planlagt turen gav en kort intro omkring ruten og så afsted på de skønneste og flotteste veje op gennem vejle ådal - Tørskind mm. - frokosten blev indtaget på Skovdal Kro, inden turen gik hjemover og med afslutning i Skærbæk.

Tak til Thorbjørn, Lars og Anja for et rigtig godt arrangement og en flot køredag, med endnu et flot medlemsfremmøde.

Åben Garage 2
Nu var sommeren ved at få fat og der var igen Åben garage - fadølsanlægget var testet - grillen gjort klar til Hot Dog pølser - og hen af eftermiddagen lagde godt 25 HOGér vejen forbi i Kolding - som det fremgår af billederne var der godt med hygge og nogle få blev dog også til Bål og hygge langt hen på aftenen.

Tak til alle for en hyggelig dag

Heldagstur_Fyn
Endelig var Corona ved at slippe grebet og vi kunne igen mødes på landevejen og nyde de dejlige køre oplevelser sammen i Chapter Jylland Syd - Activities Officer Lars havde planlagt mødested ved Den Gamle Lillebæltsbro, Skovgrillen hvor 21 medlemmer mødte op og deltog i en rigtig fin tur på Fyn indover landet, langs kysten i Kerteminde og med et frokost stop i Nyborg ved FMMC klubhuset hvor vi indtog frokosten og en enkelt Albani, iden turen gik tilbage mod Lillebælt.

Tak til Lars og Anni for dagens arrangement og for et flot fremmøde.

 

Løvfaldstur 2020
Årets Løvfaldstur med flot fremmøde 45 deltagere, fik en noget brat start for Activities Officer Lars, idet turlederen meldte afbud dagen før, så gode råd var dyre for vi havde kun ruten på GPS - så alle deltagere var forberedte på at det kunne  blive en lidt anderledes tur rundt i det Fynske landskab.

Men med sikker hånd og sin copilot, Anni på bagsædet med googlemap på telefonen, så blev både Lars og HD navigationen godt understøttet på turen - et par enkelte svipsere blev det da til, men det er jo altid det man huske og som er med til at give turen indhold - Tak i to for en rigtig fin tur.

Der blev et par stop på turen hvor vi kunne se på vadehav og fugleliv - samt Runesten med den længste rune skrift der til dato er fundet - afslutning inden vi kørte retur mod startstedet blev en rigtig fin middag på Langesø Golf.

Tak for fremmødet - et FLOT fremmøde til årets sidste tur, eller var det sæsonens første tur .................. hmmmmm

Easy Rider BIO
Hr. Madsen og Hr. Jensen havde her midt i en svær Corana tid fået den glimrende Ide, at invitere i BIO - det blev Grindsted BIO med den ikoniske film Easy Rider - masser af popcorn og Cola - Tak til de herrer for dette initiativ.

Åben Garage 4
Årets sidste Åben Garage holdt igen tørvejr og der var stort fremmøde med mere end 40 besøgende - hyggesnakket, grillet og et par sodavand blev det også til - Tak for i år siger værterne Pernille og Henrik.

SYD Træf Løsning
Endelig lykkedes det af finde en dato udenom COVI19, til vort Jylland Syd Træf og 15. års jubilæum - 63 deltagere var tilmeldt til en forrygende weekend i Løsning, med base på Løsning Kro.

Kun lige ankommet spredte den vanlige HOG hygge sig i haverne omkring de boliger vi skulle være i - aftenen gik, Ja du læste gik, mod Event Park Danmark hvor vi skulle imponeres af Girafbaren og alle de trofæet som der var skudt med Bue og Pil - der blev serveret en dejlig buffet inden vi gik mod Western Saloon og i rigtig Cowboy stil indtog baren.

Elvis, Him self ankom og gav den den gas med gamle numre og der var hyggestemning til sidste time.

Retur mod Kroen på ladet af Event Parks støv Taxa - lidt anderledes transport og ikke til slips og laksko - det støver.

Lørdag var der fællestur i det grønne op omkring Juelsminde, hvor den store HD kolonne bragte opmærksomhed på Havnen - der blev indtaget en lækker lille menu og der var besøg til vort Chapter fra en lille skare 1AROS folk som have hørt vi var i geografien.

Vel tilbage i Løsning og omklædt til leg, sjov og ballade hos Event Park DK - der blev opdelt i hold - skudt med rigtig Bue og Pil - spillet Fodbold Golf, "Krig" med bue og pil/ hold kamp i skoven og endelig promille kørsel på små ATVér, det sidste gik rigtig godt.

Aftenen bød på festmiddag i stort Telt ved Kroen, god gammeldags mad så alle blev mætte - dessert IS lagkage og aften hygge og Dans til musik fra Fynske Ramasjang.

Jooo, et jubilæum i rammer og med indhold som jeg tænker vil blive husket et stykke tid frem - TAK til alle for godt humør og flot fremmøde.

Juelsminde
Med 41 tilmeldte HOGére viste det sig endnu engang at lægslen for at komme på Landevejen var større en "frygten" for COWI19 - Ole Lehmann havde som Turleder arrangeret denne lørdagstur i flot solskinsvejr af små og naturskønne veje op mod Juelsminde Havn hvor vi flot kunne parkere alle de nypudsede Harley-Davidson til stor beundring for Havnens øvrige gæster.

På Havne Bistroen var der reserveret bord udenfor under tag til indtagelse af et dejligt måltid.

Hjemturen gik Nord om og havde STOP som START i Kolding, hvor vore veje skiltes.

Tak for et rigtig FLOT fremmøde og Tak til Ole for en veltilrettelagt tur - dejligt også at se medlemmer som ikke tidligere havde deltaget.

Åben Garage 3
Med høj flot solskin blev der igen afholdt Åben Garage - 40 personer kom forbi til en hyggelig eftermiddag - Tak for flot fremmøde.

Storketur Bergenhusen
Christa & Lars havde lagt turen en søndag fordi der i Bergenhusen i sommerhalvåret var helstegt pattegris og varm laks på menuen - et rigtig godt valgt viste det sig at være - Vi skulle mødes ved grænsen på P pladsen inden de 31 deltagere drog syd over på storketur - det er netop på dette tidspunkt højsæson for storke og storkeunger og der var nok at se på. I Bergenhusen blev holdet udvidet med de to deltagere der kom op fra tur i Syd Tyskland, så holdet blev på 33 deltagere, inden der blev sat til bords og nydt god mad og en kølig pils.

Blandt deltagerne var også et par gæster, Preben og Tove som var inviteret med for at se hvad HOG Jylland Syd var for en størrelse og om det var noget for dem - samme søndag aften indmeldte de sig begge i HOG International og Jylland Syd, Velkommen til Tove & Preben.

Efter spisning gik turen mod Friedrichstadt til en kort spadseretur i Byen og så mod Husum Havn, hvor der var lidt at se på - Iskiosken blev besøgt og turen sluttede her - så der var hjemtur efter eget valg.

Tak til Christa & Lars for en dejlig dag med kulturel indsigt og hyggeligt ophold - Tak til alle HOGére for et flot fremmøde.

Jels SØ
Et flot fremmøde til en tur planlagt som erstatning for den aflyste Kristi Himmelfartstur med mødested ved MC Donald Vejen - videre mod Jels SØ, Kammerslusen, De Hvide mænd i Esbjerg og sluttende på en P-Plads i Varde.

Vejr udsigten var ændret noget i ugens løb, nu kunne vi forvente regn, hvilket også kom til os kort efter frokosten ved Kammerslusen og med tiltagende styrke i løbet af eftermiddagen - på pladsen hvor turens første del sluttede, blev det besluttet at Grill pølser mm i Brørup blev udsat til en anden lejlighed hvor vejrguderne var med os - turen sluttede derfor her.

Tak til Hr. og Fru Jensen der havde arrangeret dagen og til deres familie for udbringning og service med frokosten og Tak til alle fremmødte og især igen helt nye medlemmer der deltog, rigtig dejligt at se nye ansigter

Genforening
Endelig - en dejlig genforeningstur lørdag den 9. maj, med Dealer Jens som turistguide i det gamle grænseområde - genforening på mange måder, både fordi det er 100 år siden Danmark blev genforenet, men også fordi vore Chapter medlemmer på sin vis blev genforenet i denne årets første køretur.

En køretur i meget andre rammer - med regler og vilkår sat af den situation Corona har sat hele landet i - vi skal være sammen på afstand - og det var præcis det dagen viste at vi forstod til fulde at overholde og respektere, både under kørsel og ved de få stop der var undervejs - Tak til alle for at respektere disse rammer og vilkår og Tak til de enkelte kolonne førere for at håndtere opgaven på bedste vis.

Det blev til en skøn frokost madpakke i Skibelund Krat, fra slagter Warming, med indlagt brændstof i form af en lille bitter, en dejlig overraskelse til en velsmurt madpakke - Tak til slagteren og tak til Lone som bragte maden ud til de sultne sjæle.

Turen bibragte historisk indsigt og viden om en svunden tid - Tak til Dealer for en dejlig og indsigtsfuld dag.

Afslutning på Hejlsminde Havn, hvor Pernilles søn og kæreste stod klar med en dejlig varm kop kaffe og wienerbrød, Tak til jer.

 

Disko 2020
Årets Disko var igen en succes med 43 tilmeldte var vi på det højeste antal længe - rammerne ligger traditionelt fast - velkomst drink - god mad - hygge - besøg af Doctor Feel Good - Disko/ Musik konkurrence og JA, der var lækker HOG kage til kaffen - hyggen var igen på max blandt deltagerne - vi kan allerede nu afsløre at datoen for Disko 2021 bliver den 06. marts.   

Tak TAK til Åge for det kæmpe arbejde du ligger i dette vinter hygge arrangement, både som Åge, Doctor Feel Good og Disko kongen af Vesterhede.

INTRO Møde 2020
Så blev den nye sæson 2020 startet op med INTRO møde hos Custom-Cycle i Rødding - omkring deltagere var mødt op til dagens arrangement - og der blev hygget og snakket medens kaffe og rundstykker blev indtaget.

Dagens INTRO møde bød også på en gæst fra vores Forsikring Gjensidige, Rasmus, der gav alle en indsigt i den type forsikring de tilbyder til HOG medlemmer.

De godt to timer gik forrygende - Tak for et flot fremmøde.

Længst kørte KM Dame/ Herre
I forlængelse af generalforsamlingen blev længst kørte Dame & Herre kåret med gavekort til alle placeringer og pokaler til den længst kørte Dame og længst kørte Herre.

I Dame rækken:  1. Pernille Høxbro      med 18.057 KM

                         2. MEtte Nielsen        med 11.200 KM

                         3. Alice Larsen          med   9.288 KM

 

I Herre rækken:  1. Laurids René         med 27.498 KM

                         2. Henrik Lehn          med 18.799 KM

                         3. "Ulle" Norberg       med 11.713 KM

 

TILLYKKE til alle med de fine placeringer.  se forsiden nederst der står de opført.

Generalforsamling 2019
Årets generalforsamling blev afholdt på Fjelsted Skov Kro med 60 deltagere, fantastisk opbakning. Der blev aflagt beretning ved Director - regnskab ved Treasurer, såvel beretning som regnskab blev godkendt og budget for 2020/21 blev vedtaget med samme kontingent som nu.

Der blev gennemført valghandling hvor vi sagde farvel og tak for indsatsen til Secretary Alice Larsen og suppleant Thorbjørn, suppleant Peter Reinholdt der alle havde valgt at stoppe. Som ny Secretary blev valgt Lis Voldby og som nye suppleanter Ole Lehmann Nielsen og Klaus Jensen, velkommen til jer.

Under eventuelt kunne vores Dealer meddele at han netop havde underskrevet en  ny to årig aftale som officiel servicepartner med Harley-Davidson.

Referat og beretning kommer under fanen medlemmer.

 

Løvfaldstur 2019
Optakten til dette års Løvfaldstur med start ved Skovgrillen I Middelfart, så ud til at blive en våde omgang - med nedbørsmængder lige op til på ca. 50mm, tænker jeg at alle havde fundet regndragten frem til dagens tur.

Trods disse forventede vilkår var der tilmeldt 36 deltagere på 31 Harley, deriblandt et par nye ansigter, så et ganske flot fremmøde. Lars vores Activity havde planlagt turen som gik Fyn rundt fra sydvest til syd og tilbage til Middelfart - Gamborg fjord, Assens, Fåborg, Faldsled og ankomst til Christiansminde I Svendborg hvor vi fik et dejligt måltid I flotte rammer. Forinden havde Lars krydret turen med et par historiske indslag så vi også fik lidt kulturelt med på vejen. 

Alt I alt en dejlig dag uden regn af betydning og dette blev så sæsonens første tur I Jylland Syd 2019/2020, men nok også årets sidste tur inden vores dejlige maskiner bliver sat I hi.

Tak for en god sæson et flot fremmøde og Tak til Lars for en rigtig fin tur.

Chapter Meeting DK 2019
Dette års Chapter Meeting med deltagere fra Norge og Sverige var I år henlagt til helt nye og uprøvede rammer I Vingstedcenteret.

Med godt 190 tilmeldte på 124 Harley-Davidson skulle det vise sig at disse rammer til fulde formåede at indfri alle forventninger til parkering - udendørs faciliteter - værelseskapacitet - restaurant og Bar et godt sted hvor vi følte at vi hele tiden var sammen og spredt ud I mange mindre lokaler.

Lørdagen havde pr. tradition en fællestur som Chapter Jyllands Syd havde ansvaret for og lad mig sige det straks - det blev en succes - Jens Ole og Kaj Verner havde i detaljer lagt en smuk og varieret rute gennem natur, sving, bakker mm. og et ophold I Tørskind grusgrav for at indtage frokosten - opdelt i 4 kolonner blev turen gennemført helt uproblematisk med god styring fra Turledere, kolonneførere, Roadcaptain, blokkere og andre hjælpere - STOR TAK og Ros for jeres indsats. Et mindre uheld på starten af ruten I forreste kolonne blev af bagerste Roadcaptain håndteret til UG, med tilkald af 112 så den ene person kunne blive undersøgt for de knubs hun havde fået I faldet af cyklen - skaden bestod kun af et slag og intet brækket.

Eftermiddagen efter endt tur blev I de hyggelige udendørs omgivelser indtaget med et par kolde fadbamser og lidt god musik fra det band der underholdt på pladsen.

Lørdag aften - gallamiddag med taler og velkomst - lækker mad - god musik - hygge - Øl, Vin og vand, helt I den rette ånd - H.O.G. = Hygge Og Glæde.

Tak for denne gang - næste års CMD bliver den 18-20 september, sæt kryds I kalenderen allerede Nu.

Åben Garage 2
Så blev der igen afholdt Åben Garage og denne gang med flot solskin og pæne temperaturer - det betød ikke mindre end besøg af omkring godt 30 HOGér på velpudsede Harley-Davidson - Tak for et flot fremmøde og nogle hyggelige timer med hjemmebagte boller, Kaffe og lidt køligt til halsen.

Himmelbjerget
Lørdag 10 august var IKKE en dag hvor man kunne køre tørskoet rundt på en lille visittur til Himmelbjerget, - bare spørg vores nye og superhyggelige medlem Vytautas (Udtales "Vitas"). Han skulle kun tømme støvlerne et par gange undervejs :-)
Planen var at vi skulle starte med 14 M/K fordelt på 13 cykler. Da vejrguderne (i form af en meget flot regndans) gerne lige ville være med, blev vi reduceret til 13 M/K fordelt på 12 cykler. Helt fint, vi fortsatte trods et enkelt afbud og alle var klar til turen.
Efter en hurtig "hilsen på/krammeri " startede vi klokken 1000 og rettede snuden mod Tørskind Grusgrav, der nu efter den ordinære drift som grusgrav, over en 5 årig periode er blevet omdannet til en kulturpark med skulpturer af Robert Jacobsen og hans elev Jean Clarebout. Efter en kort introduktion og lidt vandren rundt i området forlod vi området med retning mod Silkeborg, hvor frokosten- sponseret af klubben - blev indtaget ved Jysk Musikteater. Jysk Musikteater er beliggende lige over for den så kendte "Hjejle-kiosk". Efter en supersandwich/flutes gik det efterfølgende mod Himmelbjerget hvor vi ankom 1315. Efter en kort historisk løgnehistorie/introduktion om området, efterfulgt af kaffe, is, og lidt til ganen tog vi igen - efter ca ca 25 minutter på stedet-  videre på ruten retur mod Brandrupdam. Vejrguderne var lige med igen og alle fik vasket cykler - igen :-).  I vejle forlod fynboerne selskabet og resten landede igen i Bramdrupdam som planlagt. Der blev hilst af og nu var det så hjem til privaten igen - altså efter at have hilst på vejrguderne igen igen igen :-) :-) :-)
Herfra skal lyde et TAK for hyggeligt samvær
Vi ses derude"
BH Ole

Åben Garage 1
Fredag den 12. juli 2019 var dagen hvor garagen skulle indvies med besøg af HOGér og lidt private venner - Åben Garage er valgt fordi det ikke nødvendigvis vil blive en fredag i tiden fremover, men bestemt af vejr og vind er tanken at byde ind til et par hyggelige kaffe timer sammen med HOGérne - lidt spændt på om der kom lidt besøgende her den første gang var jeg da bestemt også - vejret var lidt usikkert og vand var der kommet noget af først på eftermiddagen - det holdt fin og der blev rigtig flot besøg.

Kaffemaskinen kørte på højtryk - der blev tændt op i Grillen og min gode ven Anders der selv producerer rigtig gode pølser, stod for tilberedningen og serveringen - der var ros til de gode "pøller"

Tak til alle for et dejligt og hyggeligt fremmøde - også til Preben & Alice som blev og hyggede til de lidt mørke timer og fordi vi sammen fik holdt et lille møde med "Jack"  - det blev hyggeligt.

SYD Træf Ribe_2019
Med en kanon vejrudsigt foran os, var Chapter Jylland Syd igen vendt tilbage til dejlige Ribe Camping for at afvikle vort årlige sommertræf - temperaturer på op til 30 grader - dejlige og glade feststemte medlemmer gav grobund for et meget vellykket træf - med 51 deltagere.

Der blev indkvarteret i Hytterne og hurtigt var der små hyggegrupper ved husene på terrasserne og overalt i det område vi havde fået tildelt - der blev snakket og hygget - fredag aften stod på Grill menu ved poolen med gratis fadøl (alles livret) - lørdag formiddag var der fællestur med Erling som turleder med afgang kl. 11:00 ud forbi kammersluserne med en let sandwich frokost og derefter ned til indsejlingen ved kanalen i Ribe centrum - en flot syn når der kommer 50 mand på de flotte Harley - byen blev indtaget et par timer inden man vendte hjem til pladsen - der var stor ros til Erling for en dejlig køretur.

Lørdag aften stod igen på hygge med en lækker oksefilte menú fra Gredstedbro Kor og Hotel - rigtig dejlig mad med islagkage til dessert - mer hygge musik og dans til der blev lukket godt midnat.

Søndag var store krammedag - rundt til alle og sige tak for en dejlig weekend - Tak til alle for et flot fremmøde - godt humør og fed stemning - Ride safe.

Heldagstur Tyskland
Med Asger som turleder var der lagt op til en tur over grænsen - men med et besøg på Gråsten slot på vej ned -ned til, lidt Kongelig har man vel lov at være - som Asger udtrykker det - Dannevirke var det historiske islet på turen og lidt sejllads blev det også til. Som det ses på billederne måtte "lille John" erkende at der var en grund til hans ikke blev Garder - skilderhusene er simpelthen for små.

Director tur Bornholm 2019
34 HOGér på 25 Harley, indtog Bornholm, nærmere bestemt Allinge Sandvig i Kristihimmelfartsferien - nærmere tilgår ….

Historisk Heldagstur
Med 31 deltagere på 25 Harleyér var der lagt op til Historisk heldagstur, med morgen start hos Thorbjørn - Kaffe, rundstykker, basser, Underberg og det hele - stor opdækning med telt foran huset - flot så det ud med den lange række af velpudsede maskiner der forventningsfuldt stor klar til turen.

Den første del af turen handlede meget om vandudsigt og startede langs med de nærmeste strande - Hejsager, Kelstrup og Sønderballe. Herefter videre via Løjt Kirkeby ad småveje, hvor også den skønne snoede og skovrige “bjergvej” blev fulgt til Aabenraa. Turen gik videre på sydsiden af Aabenraa Fjord til Ballebro færgen til Als, hvor der var et kort stop.

 

Efter Ballebro var vi ikke helt færdige med de små, smalle veje. Turen gik helt ned til vandkanten langs Alssund, hvor trike’en ville få problemer, hvis vi mødte en bil. I Sønderborg fortsatte vi ned langs Alssund igen med fin udsigt til slottet og ad vejen nedenom Dybbøl Mølle hvor tysken angreb fra i 1864 og med et flot vue over Vemmingbund. Herfra var det slut med de små veje, men ikke med vandudsigten for turen gik ad den flotte Fjordvejen langs Flensborg fjord indtil Kollund, Kruså og til sidst Frøslevlejren.

 

Her var der arrangeret sandwiches med div. drikkevarer og der var afsat tid til at gå en tur rundt i lejren med de mange museer for at få inspiration til et senere besøg. Efter ca. 1 1/2 time var det blevet tid til turens sidste stræk. Området er generelt præget af kedelige, snorlige veje, men det var alligevel lykkedes at finde nogle mindre veje, som snoede sig en smule og med lidt skov at se på. Så turen gik via Tinglev og Hellevad indtil der blev drejet indover Bovlund, Branderup, Arrild og Arnum indtil Gram, hvor vi endte ved kafeen på slottet. Her var der mulighed for en forfriskning inden der blev hilset af efter en fantastisk fin køredag med godt vejr og humør, hvorefter deltagerne kørte hver til sit.

Harteværket 2019
- Det blev en kold morgen og trusler med sne frost om natten gjorde nok at nogen ikke meldte til - samtidig var det igen konfirmationsdag, så deltager antallet var ikke på højde med sidste år.

Men hyggeligt på Torvet i centrum - god musik og fælleskørsel til Harteværket klokken 12:00, hvor der var bod med pølser Øl/ vand og lidt musik - Tak for en dejlig dag til de fremmødte.

Egeskov 2019
Turen til åbning af Egeskov slot blev med nogenlunde vejr, 14 HOGér mødte op og der var fælleskørsel fra pendlerpladsen Middelfart for de som kom fra Jyllands siden - solen skinnede da vi nåede Egeskov - cyklen blev parkeret og vi blev hurtigt spredt blandt alle øvrige deltagere - en hyggelig dag.

Esbjerg Træf 2019
Endelig faldt påsken på et godt tidspunkt og det tegnede til at blive en super solskinsdag fra morgenstunden - det blev også hurtigt synligt på tilmeldingslisten til morgenbord ved Poul i Vejen - det største deltagerantal til dato - 44 tilmeldte HOGér var mødt frem i dejligt solskinsvejr.

Særlig positivt var det at se så mange nye ansigter mødt frem - Tak til jer og til alle fremmødte for at være med til at gøre også denne HOG dag til noget særligt.

Poul tog det som vanligt helt roligt - vi finder nok nogle stole til alle - og ja som sagt, det gjorde han - TAK til Poul og Junior for dejligt morgenbord - undskyld vi igen ikke spiste op.

Klokken 11:00 klar ti afgang mod Esbjerg i to kolonner - Lille John og Steen Riber tog teten med at vise os Vejen ind til Torvet og Esbjerg fra sin smukkeste side, en tur langs kysten og de luksuriøse villaer - Tak til jer for god vejvisning.

På Torvet var der på grund af vejret fyldt godt op - gaderne var fulde af folk - cyklerne blev parkeret i en sidegade og så forsvandt alle ud blandt hyggen og musikken i gaderne.

Tak for et flot fremmøde.

Disko Vesterhede 2019
34 deltagere til atter en hyggelig og fornøjelig Disko aften I Vesterhede med masser af hygge, musik fra pladespilleren og masser af gode historier.

INTRO Møde 2019
forfatteren er på vej 

Generalforsamling 2018
Dette års generalforsamling blev igen holdt på den Gamle Låsby Kro og ca. 50 medlemmer var mødt op til et par timer med årsberetning - økonomi og aktiviteter på programmet.

Majoren Bjørn Solbjerg var gæst som repræsentant for HOG International.

Der var i år ikke det helt store på programmet - en lang beretning fra Director, et flot regnskab, en valghandling / genvalg på enkelte poster og afsluttende med et indlæg fra Viking Motorcycle Tours omkring ture i Europa og USA.

Jo der var en vigtig ting - overrækkelse og præmier for længst kørte kilometer:

Damer 1. plads Pernille Høxbro - 2. plads Alice Larsen - 3. plads Lone Jeppesen  --  Herrer 1. plads Laurids Rene - 2. plads Henrik Lehn - 3. plads Egon Thisted Nielsen og en lille ekstra 3. plads til Preben Larsen.  Se hvor langt de kørte nederst på hjemmesiden og i bilaget under medlemmer.

Tak til alle for et flot fremmøde og til alle medlemmer for jeres opbakning i det forgangne år, det har været fantastisk.

Løvfaldstur 2018
Den 14 oktober var dagen hvor Jylland Syd, traditionen tro, havde lagt Løvfaldsturen - som på en gang afslutter køresæson 2017/2018, men egentlig også starter 2018/2019 idet vi jo har kalenderår september-september.

Stig, Åge, Linda & Pat havde sagt ja til Activities Officer, at den dag ville de godt afvikle, hvad ingen på det tidspunkt havde en anelse var, at dette års Løvfaldstur fik den allerstørste bevågenhed og tilmelding på en Heldagstur i Chapter Jylland Syd regi - 61 deltagere blev det til - super flot opbakning - 48 Harley-Davidson motorcykler - et helt igennem fantastisk syn og hvilken lyd, når de kom brølende gennem landskabet.

Åge som havde uddannet sig til pilot - med droner, var placeret strategiske steder på ruten og optog film når de mange glade mennesker og flotte maskiner kom rullende.

Vi mødtes hos Linda & Stig - som havde ryddet maskinhuset og gjort klar med et overdådigt morgenbord, rundstykker, kaffe, juice, ost, pålæg mm. samt en lille skarp til den "dårlige hals" - alle naboer i omegnen var støvsuget for borde og stole så alle kunne få en plads - stort arbejde var der lagt for dagen.

Afgang i to kolonner ud forbi Legoland op gennem Vejle Ådal og kort Pitstop hos Bindeballe Købmandsgård - Peder Lodberg og Poul Rasmussen var udpeget som kolonnefører, så der var godt styr på tropperne - Linda havde en kolonne som Turleder og Stig den anden kolonne - videre mod Vintagefarm i Brørup, hvor Michael og Rikke bød på Grill pølser og hjemmelavet kartoffelsalat inden de viste farmen frem - alt fra gamle biler, brandbiler, helikopter, kanoner, symaskiner, motorcykler, knallerter, bådmotorer, flysæder fra 1. klasse, ja der var nok at kigge på.

Afsted på sidste halvdel af turen gennem smuk og solbeskinnet natur mode Vesterhede hvor Åge og Pat også havde støvsuget nabolaget for borde og stole - her var der kaffebord, æblekage og hjemmebagt, uhmmmmm, det var en dejlig afslutning på en rigtig flot dag i Jylland Syd regi - TAK til alle der planlagde og gjorde dette til en uforglemmelig dag - TAK til alle for et enormt og FLOT fremmøde.

Sæson afslutning 2018
Dette års afslutning hos vores Dealer, Custom Cycle Harley-Davidson i Rødding, var fra dagens start særdeles velbesøgt - flot fremmøde over hele dagen og masser af stemning på pladsen omkring morgenkaffen, rundstykker - Grill pølser og senere god musik fra Dealers band.

Der blev snakket omkring alle de fantastiske gode sommer dage 2018 har bibragt os og de mange gode ture i ind og udland.

Tak til vores dealer for en god sæson og support til vort Chapter HOG Jylland Syd, Tak til alle for et flot fremmøde.

Danish Chapters Meeting 2018
Dette års DCM 2018, var året hvor der for første gang deltog HOG venner fra de Nordiske land, Norge og Sverige, i alt 200 deltagere var med til at gøre dette arrangement til det hidtil største i Danmark.

Vestkyst Tur
Med Roadcaptain Peder Lodberg som turleder var der lagt op til en unik heldagstur med afsæt fra Korskroen og op langs Vestkysten, Nymindegab, Hvide Sande, Ringkøbing Fjord - 24 friske HOGér var mødt op trods vejret dagen før var i kaos med regn og blæst af stormstyrke - der var varslet lignende tilstande denne lørdag og vi havde drøftet muligheden for at gå ind i historien og aflyse vort første arrangement - men Nej, vi fastholdt og troede det bedste - Køreturen kom da også tørskoet i gang, men der gik ikke lang tid før vi fik de første bølger ned fra oven, der kom vand - igen en periode med tørvejr og godt på vej mod Hvide Sande så fik vi mærket det hårde Vestkyst vejr, silende regn der prikkede som nåle, vind der nær havde blæst os af vejen men vi ankom til Marinaen og spisestedet i Hvide Sande i tørvejr inder der igen kom masser af vand - vi nående indenfor våde og lidt kolde, der kom gang i tæpperne rundt ved bordene - vi indtog en herlig middag, stjerneskud eller pariserbøf med dertil hørende væske og et pænt tilskud til middagen fra vort Chapter Jylland Syd - Tak for det - mætte og igen positive drog vi ud på turens sidste del med slut ved Korskroen hvor der blev hilst af inden alle kørte i hver sin retning mod hjemmet - TAK til Turleder Peder for en dejlig og "strålende" dag - Tak til alel jer der mødte frem og trodsede vejrudsigten og det lidt barske klima - Vi fik da trods alt endnu en dejlig HOG køredag.