Som rammen om årets HOG Syd Træf var valgt Agerskov Kro, som er kendt for deres hyggelige lokaler og ikke mindst den gode mad.

28 HOG’er (incl. vores dealer) var tilmeldt med 21 cykler og de der mødte til det aftalte tidspunkt kom i tørvejr mens senere ankomne måtte lide i det ustadige og våde danske sommervejr. Efter kaffen og en lækker lagkage blev tiden indtil velkomstdrinken fordrevet med en masse snak og lidt fadbamser.

Vi endte med at blive 29 deltagere for Jens Erik dukkede pludselig op og ville være med. Han var på vej til at deltage i årets Hotnogger i Tinglev næste morgen, arrangeret af HD Club Syd.

Kl. 18:00 var der velkomstdrink inden vi tog hul på den gode mad, hvor der blev sluttet af med et stort (tungt) stykke hjemmelavet is m/jordbær - her var der dog flere, som måtte levne.

Herefter var det tid til musik på boomboxen, masser af snak, lidt svingom og ikke mindst flydende kost til at skylle det hele ned med. Ved midnatstid syntes servetricen dog, at det var på tide at gå til ro.

Tidligt næste morgen var Mogens og Thorbjørn på stikkerne for at pille Harley Davidson banneret ned og genopsætte det i Toftlund, hvor der var Motorfest og for at reservere en parkeringsplads til os der.

Det havde regnet kraftigt om natten, så der var gang i microfiber kludene fra morgenstunden for at fjerne vandet fra cyklerne. Kl. 10:00, efter en rigelig morgenmad, var der afgang på en lille fællestur. Den gik ad småveje i det Sønderjyske og langs med vadehavsdiget indtil Marsktårnet i Skærbæk. Her var der en strække-ben pause inden det sidste korte stræk til Toftlund.

I Toftlund blev vi ledt ned gennem midtbyen af Mogens og tiltrak os megen opmærksomhed med de ialt 20 Harleyer, som blev parkeret ved banneret, vi havde sat op.

Her sagde vi farvel og tak for denne gang og så var der “fri leg” til at få spist en pølse eller sparke lidt dæk på de mange køretøjer, der var udstillet. Der var noget for enhver smag med biler, traktorer, lastbiler, knallerter og motorcykler i alle afskygninger og aldre.