På trods af trusler fra det ustadige danske sommervejr om byger (de kom heldigvis ikke) troppede 19 Harleyer og vel omkring 25 HOG’er op på halvøen i Haderslev Fjord, hvor Lars og Anja for nyligt har slået sig ned på en ombygget gård.

Opgraderingen af garagebygningen er ikke helt i mål, men der er kommet toilet/bad, et nyt gulv og nymalede vægge, så det hele ser fint og lækkert ud - vi glæder os til at se det helt færdige resultat når der for alvor er blevet pyntet op på væggene og alt udstyret er på plads.

Når man bor sådan ude på landet, ja, så er det jo nødvendigt med en ATV. Den er morsom at ræse på og blev afprøvet ad markvejen ned mod fjorden.

Snakken gik livligt og der blev hygget i eftermiddagssolen. Beværtningen fejlede absolut heller ikke noget med kaffe, kage, sødt og øl/vand ad libitum. Senere stod Nielsen Senior for at vende pølser på grillen, hvortil der var kartoffelsalat.

Tak til Anja og Lars for invitationen og underhold - vi ser frem til en ny invitation når det hele engang står blitz blankt og færdigt…….