Himmelbjerget
Lørdag 10 august var IKKE en dag hvor man kunne køre tørskoet rundt på en lille visittur til Himmelbjerget, - bare spørg vores nye og superhyggelige medlem Vytautas (Udtales "Vitas"). Han skulle kun tømme støvlerne et par gange undervejs :-)
Planen var at vi skulle starte med 14 M/K fordelt på 13 cykler. Da vejrguderne (i form af en meget flot regndans) gerne lige ville være med, blev vi reduceret til 13 M/K fordelt på 12 cykler. Helt fint, vi fortsatte trods et enkelt afbud og alle var klar til turen.
Efter en hurtig "hilsen på/krammeri " startede vi klokken 1000 og rettede snuden mod Tørskind Grusgrav, der nu efter den ordinære drift som grusgrav, over en 5 årig periode er blevet omdannet til en kulturpark med skulpturer af Robert Jacobsen og hans elev Jean Clarebout. Efter en kort introduktion og lidt vandren rundt i området forlod vi området med retning mod Silkeborg, hvor frokosten- sponseret af klubben - blev indtaget ved Jysk Musikteater. Jysk Musikteater er beliggende lige over for den så kendte "Hjejle-kiosk". Efter en supersandwich/flutes gik det efterfølgende mod Himmelbjerget hvor vi ankom 1315. Efter en kort historisk løgnehistorie/introduktion om området, efterfulgt af kaffe, is, og lidt til ganen tog vi igen - efter ca ca 25 minutter på stedet-  videre på ruten retur mod Brandrupdam. Vejrguderne var lige med igen og alle fik vasket cykler - igen :-).  I vejle forlod fynboerne selskabet og resten landede igen i Bramdrupdam som planlagt. Der blev hilst af og nu var det så hjem til privaten igen - altså efter at have hilst på vejrguderne igen igen igen :-) :-) :-)
Herfra skal lyde et TAK for hyggeligt samvær
Vi ses derude"
BH Ole