Køreteknisk Randers 2018
Søndag den 06. maj blev en dag med rigtig flot vejr - 23,5 grad nåede dagen op på, så det var nogle friske og ivrige elever der mødte frem til endnu en Køreteknisk lektion på Randers Køretekniske anlæg under særdeles kyndig vejledning af Jens Ole Skovbo.

Det var et overflod af tekniske betegnelser og visdom der ramte os i teori lokalet - Gaskontrol - Kontrastyring - Bremseteknik - APEX - nedlægningsvinkler - vægtforskydning - etc.......

Al teori blev omsat i praktiske øvelser og ja det var ikke lige let, med de store maskiner vi triller rundt på, især keglerne og 8 tals kørsel gav udfordringer, men der blev gået til stålet i bogstaveligste forstand - flere var lige i pitstop og tilse fodhvilere, støtteben, udstødning og hvad der nu ellers havde haft kontakt med asfalten rundt i svingede.

Betydning af og konsekvensen af en hastighedsforøgelse med "bare" 10 KM, blev testet og viste straks at man kører direkte ind i "muren".

Det var nogle trætte men positive og helt klart bedre kørere der sidst på eftermiddagen takkede af og kørte hjemad, stadig med høj sol af den gamle hovedvej.

Tak til Jens Ole for kompetent og grundig undervisning og til alle jer der mødte op og gav den fuld gas.