Disko & Doctor Feel Good 2018
Lørdag den 17. marts var 4. års dagen for vort traditionelle Disko aften i Vesterhede, et fantastisk sted med rigtig gode rammer.

33 friske deltagere var tilmeldt dette års Disko, heriblandt flere nye, så der var nok en forventningstemning om hvad var nu det her for noget, de HOGér havde fundet på - jeg kan sige uden at blinke, at alle hyggede og havde en fantastisk aften.

Der blev serveret dejlig mad af vort super personale, der aftenen i gennem sørgede for at alle havde noget i glassene og på tallerknerne - Tak for godt arbejde til jer.

Vores Disko konge, Åge havde taget det store  slæb og med god hjælp fra Stig og Freddy var der igen gjort klar til en musiknydelse med de gamle plader - der blev også plads til vores lille musik konkurrence med glade vindere til følge.

Efter hovedretten mødte vores huslæge, Doctor Feel Good op og gav et sjovt og lattermildt indlæg om forskellen på mænd og kvinders hjerner - det gav stof til eftertanke - Tak fordi vi fik rørt lattermusklerne.

Tak til alle for et dejligt fremmøde og det medbragte høje humør vi glæder os allerede til jubilæet i 2019, hvor datoen lige nu er reserveret til den 16. marts.