KALENDER

Download som iCal-fil
Jylland Syd Træf 2020 - 15 ÅR
DSC_3427 (Copy).JPG
Fra Fredag, 14. August 2020 -  15:00
Til Søndag, 16. August 2020 - 11:00
 
Ansvarlig: Director Henrik Lehn

 

Det bliver et brag af en oplevelse og deltage i dette års Jylland Syd Træf og vores 15 års fødselsdag - detaljerne kommer lige straks - via skal i KTM Race Hall - Western Bar - Afrikansk Giraf Bar, god gammeldags Kro ophold, på Event park og lege og så er der kæmpe surprise, samt musik og dans, nærmere tilgår - det bliver afholdt omkring Løsning Kro…………………..Endeligt program kommer på i aften klokken 20:00

Lidt om arrangementet.

Vi skal på god gammeldags Kro i Løsning, eller sove i telt hvis det er det du vil - Vi skal spise fredag i KTM Race Hall, så er stemningen på plads og på vogne transporteres vi frem og tilbage til Kroen.

Senere fredag aften køres vi til Western stemning på en formidabel Western Saloon, hvor der er tændt bål og man er klar i baren til at servere hvad du måtte ønske, medens der er god stemningsmusik i baggrunden - slå søm i på store stubbe hvis dit konkurrence gen skal udfordres.

Midt på aftenen får du en på opleveren som du vil tale om i mange år frem - kæmpe surprise - og når aftenen slutter køres vi tilbage til Kroen hvor der er gang i Disko rytmerne og de står klar med en kold bamse i baren.

Lørdag en kort fælles tur - frokost i KTM Race Hall, inden afgang til Den Afrikanske Giraf bar hvor du blir informeret om eftermiddagens Event og leg, samt opdelt i hold - nu skal vi ud at opleve. - læs mere på den vedhæftede pdf.

Efter endt leg og hygge i den Afrikanske Giraf Bar hvor aberne med deres skarpe blik holder øje med alle dine bevægelser - køres vi til Kroen for at klæde om til aften hygge, middag, Dans mm. hvor vores 5. mands husorkester Ramasjang spiller op så du kan få svinget træbenet.

En weekend med oplevelser og masser af stemning - en weekend du skal med på og som du vil huske mange år frem - vi har pt. godt 60 overnatningspladser på Kroen (heraf 5 enkelt værelser), derudover telt . så kom frisk med din tilmelding.

NB: Skriv på tilmelding og eller til webmaster hvis du er til Telt overnatning - skriv hvis du skal have enkelt værelse - øvrige pladser på Kroen bliver fordelt i forhold til tilmelding.

Kontakt mig hvis du ikke kan tilmelde - det kan være fordi der ikke er flere værelser

Sted: Løsning Kro & Event Park Danmark
Dokument: Indbydelse.pdf