The Great Relay 2021
Så blev det Danmarks tur - den nye Pan America var nu på vej via Hamburg og Metropolitan Chapter op gennem Tyskland for at skulle aflevres til HOG Chapter Jylland Syd ved vores Dealer i Rødding.

Pan America blev afleveret dagen før programsat dato af et lille Tysk følge og Assistent Director Lars Nielsen, samt Thorbjørn og Gert/ Custom Cycle Harley-Davidson tog imod med varm kaffe, Kage mm.

Den officielle overdragelse af depechen blev gennemført - foto seance - Jylland Syd labels monteret og masser af håndtryk og smil blev udvekslet - nu var det "vores" Chapter Jylland Syd der havde teten og ansvaret for den videre færd.

Det blev mandag, men også dårligt vejr ................ Dealer havde klargjort grillen til et mindre Event for de der mødte frem i Rødding og ville være en del af The Great Relay - Pan America HDén skulle køres til Århus og overdrages til Chapter 1AROS, inden den videre færd til Norge - Thorbjørn havde planlagt turen derop af mindre og gode veje.

Det blev Directors turn at køre Cyklen hele vejen til Århus - Dealer bagefter i følge vogn mellem Pan America og 7 andre friske fremmødte HOGér - et lille fint følge.

Som indskudt sætning kan siges - at den kører ret fantastisk - 1250 ccm, 250 HK omkring 7 køreprogrammer, herunder regnvejrs programmet - som jeg fik brug for - varme i håndtagene og en HD der var utrolig let at køre - kvik, hurtig og masser af drive - den skal opleves - den svævede hen over alle vejbump - fin cykel de har bakset sammen.

Ind på pladsen ved Caps Århus og Chapter 1AROS hvor en lille skare stod klar med velkomst - Pan America blev overdraget på behørig vis til Director Keld Thyregod og Dealer Alf - der blev igen taget de aftalte foto - sat klistermærker på mm- inden den pr. lastvogns transport blev kørt mod færgen til Norges land.

Tak til Chapter 1AROS for at stå med Grillen tændt - dejlig mad og fælles hygge inden turen gik hjemover igen - The Great Realy og Pan America var på vej ud ad Danmark sikkert håndteret af Jylland Syd og AROS.

Stor Tak til Thorbjørn og Lars for jeres deltagelse i planlægning modtagelse mm. fra Hamburg og køreturen mod Århus - STOR tak til de fremmødte HOGér der på en arbejdsdag havde afsat tiden til at være en  del af dette for Harley-Davidson store og betydningsfulde arrangement - vi skrev os ind i Historien.