SYD Træf Løsning
Endelig lykkedes det af finde en dato udenom COVI19, til vort Jylland Syd Træf og 15. års jubilæum - 63 deltagere var tilmeldt til en forrygende weekend i Løsning, med base på Løsning Kro.

Kun lige ankommet spredte den vanlige HOG hygge sig i haverne omkring de boliger vi skulle være i - aftenen gik, Ja du læste gik, mod Event Park Danmark hvor vi skulle imponeres af Girafbaren og alle de trofæet som der var skudt med Bue og Pil - der blev serveret en dejlig buffet inden vi gik mod Western Saloon og i rigtig Cowboy stil indtog baren.

Elvis, Him self ankom og gav den den gas med gamle numre og der var hyggestemning til sidste time.

Retur mod Kroen på ladet af Event Parks støv Taxa - lidt anderledes transport og ikke til slips og laksko - det støver.

Lørdag var der fællestur i det grønne op omkring Juelsminde, hvor den store HD kolonne bragte opmærksomhed på Havnen - der blev indtaget en lækker lille menu og der var besøg til vort Chapter fra en lille skare 1AROS folk som have hørt vi var i geografien.

Vel tilbage i Løsning og omklædt til leg, sjov og ballade hos Event Park DK - der blev opdelt i hold - skudt med rigtig Bue og Pil - spillet Fodbold Golf, "Krig" med bue og pil/ hold kamp i skoven og endelig promille kørsel på små ATVér, det sidste gik rigtig godt.

Aftenen bød på festmiddag i stort Telt ved Kroen, god gammeldags mad så alle blev mætte - dessert IS lagkage og aften hygge og Dans til musik fra Fynske Ramasjang.

Jooo, et jubilæum i rammer og med indhold som jeg tænker vil blive husket et stykke tid frem - TAK til alle for godt humør og flot fremmøde.