Chapter Meeting DK 2019
Dette års Chapter Meeting med deltagere fra Norge og Sverige var I år henlagt til helt nye og uprøvede rammer I Vingstedcenteret.

Med godt 190 tilmeldte på 124 Harley-Davidson skulle det vise sig at disse rammer til fulde formåede at indfri alle forventninger til parkering - udendørs faciliteter - værelseskapacitet - restaurant og Bar et godt sted hvor vi følte at vi hele tiden var sammen og spredt ud I mange mindre lokaler.

Lørdagen havde pr. tradition en fællestur som Chapter Jyllands Syd havde ansvaret for og lad mig sige det straks - det blev en succes - Jens Ole og Kaj Verner havde i detaljer lagt en smuk og varieret rute gennem natur, sving, bakker mm. og et ophold I Tørskind grusgrav for at indtage frokosten - opdelt i 4 kolonner blev turen gennemført helt uproblematisk med god styring fra Turledere, kolonneførere, Roadcaptain, blokkere og andre hjælpere - STOR TAK og Ros for jeres indsats. Et mindre uheld på starten af ruten I forreste kolonne blev af bagerste Roadcaptain håndteret til UG, med tilkald af 112 så den ene person kunne blive undersøgt for de knubs hun havde fået I faldet af cyklen - skaden bestod kun af et slag og intet brækket.

Eftermiddagen efter endt tur blev I de hyggelige udendørs omgivelser indtaget med et par kolde fadbamser og lidt god musik fra det band der underholdt på pladsen.

Lørdag aften - gallamiddag med taler og velkomst - lækker mad - god musik - hygge - Øl, Vin og vand, helt I den rette ånd - H.O.G. = Hygge Og Glæde.

Tak for denne gang - næste års CMD bliver den 18-20 september, sæt kryds I kalenderen allerede Nu.