SYD Træf Ribe_2019
Med en kanon vejrudsigt foran os, var Chapter Jylland Syd igen vendt tilbage til dejlige Ribe Camping for at afvikle vort årlige sommertræf - temperaturer på op til 30 grader - dejlige og glade feststemte medlemmer gav grobund for et meget vellykket træf - med 51 deltagere.

Der blev indkvarteret i Hytterne og hurtigt var der små hyggegrupper ved husene på terrasserne og overalt i det område vi havde fået tildelt - der blev snakket og hygget - fredag aften stod på Grill menu ved poolen med gratis fadøl (alles livret) - lørdag formiddag var der fællestur med Erling som turleder med afgang kl. 11:00 ud forbi kammersluserne med en let sandwich frokost og derefter ned til indsejlingen ved kanalen i Ribe centrum - en flot syn når der kommer 50 mand på de flotte Harley - byen blev indtaget et par timer inden man vendte hjem til pladsen - der var stor ros til Erling for en dejlig køretur.

Lørdag aften stod igen på hygge med en lækker oksefilte menú fra Gredstedbro Kor og Hotel - rigtig dejlig mad med islagkage til dessert - mer hygge musik og dans til der blev lukket godt midnat.

Søndag var store krammedag - rundt til alle og sige tak for en dejlig weekend - Tak til alle for et flot fremmøde - godt humør og fed stemning - Ride safe.