Esbjerg Træf 2019
Endelig faldt påsken på et godt tidspunkt og det tegnede til at blive en super solskinsdag fra morgenstunden - det blev også hurtigt synligt på tilmeldingslisten til morgenbord ved Poul i Vejen - det største deltagerantal til dato - 44 tilmeldte HOGér var mødt frem i dejligt solskinsvejr.

Særlig positivt var det at se så mange nye ansigter mødt frem - Tak til jer og til alle fremmødte for at være med til at gøre også denne HOG dag til noget særligt.

Poul tog det som vanligt helt roligt - vi finder nok nogle stole til alle - og ja som sagt, det gjorde han - TAK til Poul og Junior for dejligt morgenbord - undskyld vi igen ikke spiste op.

Klokken 11:00 klar ti afgang mod Esbjerg i to kolonner - Lille John og Steen Riber tog teten med at vise os Vejen ind til Torvet og Esbjerg fra sin smukkeste side, en tur langs kysten og de luksuriøse villaer - Tak til jer for god vejvisning.

På Torvet var der på grund af vejret fyldt godt op - gaderne var fulde af folk - cyklerne blev parkeret i en sidegade og så forsvandt alle ud blandt hyggen og musikken i gaderne.

Tak for et flot fremmøde.