Heldagstur Coast to Coast
Lone og John stod for denne lørdags heldags tur, Coast til Coast og med tidlig mødestart ved MC Donald i Middelfart - 35 deltagere var tilmeldt dagens tur og det var bestemt ikke solskin der manglede, 27, 28, 29 grader bød dagen på, puha, det var godt vejr.

Første halvdel af turen på ca. 125 KM, bjergetapen og sving etapen forløb var helt fantastisk og forløb helt uden problemer og med mål ved Kviesø. Pandekagehuset var der lagt op til en hyggelig frokost og en kold Øl, ved søen i dejligt HOG selskab.

Etapen over middag efter betalt HOG Jylland Syd frokost - gik mod Blåbjerg plantage og et udsigtspunkt der lige krævede sin mand/ kvinde at komme op til - hold op der var mange trapper - så afsted mod Hennestrand - det var et flot syn da vi kom kørende ind gennem turistområdet i Henne og ned mod kiosken ved stranden hvor der blev lejlighed til at nye en kop kaffe, en Is, en kold vand og ikke mindst en dejlig udsigt udover stranden.

Sidste del gik af skovveje gennem flot natur mod John og Lones ejendom med parkering på pladsen - der var godt gang i grillen og der var kolde Øl, vand klar til de varme kørere - en hyggelig men også lang køredag blev igen hakket af i kalenderen -

Stor Tak til Lone og John for en flot tur, velgennemført arrangement og dejlig hygge hos jer sidst på dagen.