Heldagstur Årøsund
Lørdag den 26. maj var der heldagstur med opstart på Årøsund Havn, med morgen kaffe og rundstykker.

Dagens program var et indblik i historien fra 1. verdenskrig og de forsvarsværker der fortsat ligger tværs over det sønderjyske land - Klaus havde sat sit grundigt ind i historien og indledte en "længere" forelæsning på toppen af den første Bunker i kanten af Årøsund med afslutningen - og med disse ord erklærer jeg turen for åben - nu var vi klædt historisk og oplysningsmæssigt på til tuen rundt i landskabet.

Jeg tænker det er den første tur i HOG regi, hvor deltagerne fik gået og gået og gået langs skovstier ind i krattet op på bakker, ned af bakker, ind i kolde og våde beton "huler", men dette til trods var der hele dagen igennem stort smil på alle læber, jo vi ble oplyste og beriget og fik en viden som ikke mange anede eksisterede - ? var der fortsat levn fra 1. verdenskrig - ja i sandhed er der det.

Med Marianne som følge bil/ backup fik vi serveret dejlige/ lækre sandwich og kolde drikke på en sommervarm P-Plads omgivet af masser af får og lam - solrigt var det, 25 til 28 grader.

Dagens sidste stop på toppen af now where blev noget anderledes - der opstod ventetid, vi var blevet lovet Kaffe - intet skete - men så pludselig kommer der en sort Passat op af grusvejen, Pernille havde fået sin forældre til at lave kaffe i spandevis og medbragte to store kagemænd - hmmm, en surprise til fødselaren, Director Henrik Lehn som denne dag fyldte år - det var hygge - stor tak for dette indslag og STOR Tak til Klaus og Marianne for en fantastisk køredag, flotte ruter, historisk indsigt - og tak til alle medlemmer som mødte op og gjorde dagen vellykket.