Usedom
En helt fantastisk Kristi Himmelfartstur til Nordtyskland/ Polen er netop overstået med deltagelse af 16 glade og opstemte HOGér, heriblandt var det særlig dejligt at se helt medlemmer som ikke så ofte er med på vores ture og jeg er sikker på de hyggede sig i det fælles selskab.

Vi havde fundet en lille landsby med en beværtning og nogle feriehuse hvor hyggen blev rodfæstet - tæt derpå viste der sig at ligge et gammelt slot, indrettet til Hotel og restaurant, hvor vi fik lejlighed til at nyde en af vore solrige og skønne aftener.

En smuttur til Polen på promenaden og et kig på masser af sandstrand, blev det også til og eftermiddagene var som vanligt i rigtig HOG hygge stil, med fælles borde i det fri og en enkelt kølig.

Lidt teknisk snilde blev der også brug for, da Lars Harley pludselig ikke længere ville starte - tændingskontakten og ledningsnettet nedenunder var stået af - vi fik fixet en løsning, så der kunne startes via sammenlægning af tre ledninger og Lars og Anni kunne fortsætte med på turen - det blev dyrt for Lars i kolde pils da vi kom retur til Alte Schmeide.

Tak til alle deltagere for en super fed og hyggelig lang weekend, det var en rigtig god oplevelse.