Sæson start Dealer 2018
Endelig, endelig var der blevet lovet sol og godt vejr, 15 til 18 grader og vindstille, saltet var i ugens løb skyllet af vejene, det så rigtig positivt ud frem mod lørdag hvor sponsoring Dealer Custom Cycle Harley-Davidson holdt åben hus i Rødding, cyklerne skulle endelig frem.

Morgenkaffe og rundstykker kl. 10:00, Jylland Syd havde opsamling ved Karoline og Rastepladsen ved afkørsel 65 Kolding - vi ankom ca. 10:10 og der var allerede rigtig mange fremmødte - på plads med cyklerne, hilse på alle de glade bikere der endelig havde fået cyklen frem igen - frem til kaffe og rundstykker, jo der blev hygget fra starten og der blev snakket og snakket.

Det vælter fortsat ind med nye Bikere, klokken nærmer sig Ølve og grillen er i gang, køen er mega lang - der blev serveret ca. 800 store grill pølser så der var et stort og talstærkt fremmøde i Rødding.

Der var gang i butikken, købelysten var tilstede og Jens og crew havde sit og se til.

Dejligt at se så mange HOG Jylland Syd deltagere bakke op om vores Dealer, flot fremmøde - kalenderen er fyldt fra nu med lutter gode aktiviteter, så tilmeld dig allerede nu, Ride Safe, vi ses på landevejen.