Danish Chapters Meeting 2017
Danish Chapters Meeting, eller Danish HOG Meeting som det fremgår af HOG International kalenderen, blev i år afholdt i fantastiske rammer med skøn natur på Kysthusene i Gilleje - ca. 150 deltagere fra de tre Danske Chapters deltog i festivitasen, hvor vi også samtidig fejrede HOG Chapter Copenhagens 15. års jubilæum.

Det var fra første øjeblik en succes oplevelse - lørdagens bød på fællestur opdelt i 5. kolonner med omkring 20. Harley i hver - Jo det var noget af en parade der kom gennem de mange Nordsjællandske byer - en flot og velafviklet tur, med enkelte byger.

Eftermiddagens program var musisk underholdning ved Kystcafeen helt ned ved strandkanten og der var pølser og drikkevarer til de sultne.

Festaftenen blev gennemført i restauranten, hvor vi også fik lejlighed til at alle vore sponsorer, for uden dem, ville et sådant arrangement ikke kunne gennemføres til de meget fornuftige priser - Tak til sponsorer - Caps Århus/København, Custum Cycle Harley-Davidson Rødding, IdWorks, BSCHTECH v/ Benny Carlsen og vort Forsikringsselskab Mondux.

Der var tale og uddeling af gaver til jubilaren - se foto de taler for sig selv.

Aftenens musikprogram og festlighederne blev igen holdt ved kystcafeen, hvor Tamra Rosanes gik på scenen omkring klokken 20:00 - Der blev hygget og festet og søndag morgen drog alle igen hjemad med endnu en fantastisk HOG oplevelse i rygsækken.