Køreteknisk Kursus Randers
Så blev det endelig dagen for et Køretekniks kursus på banen i Randers - 16 morgenfriske og forventningsfulde HOGér var mødt op til dagens arrangement.

Jens Ole som var Instruktør på kurset gav en teoretisk gennemgang at de ting som er i spil når vi har fart på Motorcyklen - det var en lærerrig og indlevende gennemgang med udgangspunkt i eksempler og medinddragen af eleverne, så elementerne var teoretisk velbeskrevet inden de praktiske øvelser på banen.

Opdelt i hold blev vi præsenteret for øvelser på banen omkring, styre, bremse, undvige og der blev holdt godt til da øvelserne og teorien blev testet i praksis - JO, Harleyér fik i den grad sine udfordringer rundt på banen og de mange øvelser.

Dagen vekslede mellem teori og praktik og alle har uden tvivl overskredet deres comfort zone og opnået nyttig viden og lærdom, som på den lange bane gavner og udvikler den enkeltes køreegenskaber på de mange ture rundt i landet.

Tak til Jens Ole for en særdeles  kompetent undervisning og en meget lærerrig dag - Tak til Headroadcaptain  Kaj Jørgensen der gjorde det muligt at få aftalen på plads og til vort Forsikringsselskab  Mondux for deres bidrag til at gennemføre dagen.