Egeskov 2017
Ugen op til Egeskov turen havde været blandet af regn, slud, frost og i det hele taget mindre godt vejr - lørdag morgen startede da også med et par korte solskinsbyger inden afgang fra Odense kl. 08:45 og til Middelfart hvor den store opsamling var aftalt til.

Jeg holdt lidt øje med telefonen for at se om det "væltede" ind med afbud - men Nej - som vanligt holder man fast i en aftale i Jylland Syd - er der planlagt en tur, så møder man op.

Omkring 20 HOGér, inkl. et par gæster mødet op ved Skovhuset, til dette års anden HOG tur - dejligt at se et flot fremmøde af ganske nye medlemmer og den gamle skare. 

Headroadcaptain Kaj Jørgensen havde styr på turen mod Egeskov af dejlige Fynske snoede veje - et par opsamlinger undervejs blev det også til - dan vi kørte ind på området, så det umiddelbart lidt tomt ud, men vi kom over bakken og så var der Motorcykler over et ganske stort område - som noget nyt, havde man i år indbudt udstillere og det var indtrykket at dette var et godt initiativ og skabet en god fornemmelse at et Biker Træf.

Det blev til nogle hyggelige timer på, i og omkring slottet, inden hjemturen klokken ca. 15:00 - Tak for en dejlig dag og et flot fremmøde.

NB: Velankommet til Egeskov, benyttede vi lejligheden til at overrække/ udnævne Erling Christensen som ny Roadcaptain - Velkommen i "flokken".