Esbjerg Træf 2017
Kuling fra vest, byger med risiko for hagl, 5-10 grader, tidlig op, nypudset cykel  - og en dejlig varm kvinde i sengen!!!  Vejen er jo brolagt med dårlige undskyldninger til bare at blive hjemme. Og motorcyklen, lyden, kammeraterne, vind i håret og friheden vandt naturligvis.  Lidt koldt, men vi slap for nævneværdig regn – dog nok til at vi skal i gang med at pudse igen (hvorfor findes der ikke en automatisk vaskehal til motorcykler).  
Skulle ind og tanke i Ribe, hvor vi fik selskab af en anden motorcykel – politiet. Og jeg endte med en bøde på 1000 kr. for min nummerplade på siden, og Arthur var tæt på, fordi hans nummerplade havde en lidt forkert vinkel på bagskærmen, og begge cykler blev tjekket over radioen.  Så var det jeg tænkte – skulle være blevet hjemme. Der var meget politi ude denne dag pga. træffet, ved ikke hvorfor, vi er da så fredelige. Mødte dog en del banderelaterede, så måske derfor. Eller bare ren chikane.
 
Lidt forsinket pga. ham den emsige, ankom vi til Vejen,  Poul`s dejlige hus, et fantastiske morgenbord – nærmest en brunch – der manglede ikke noget. Tak Poul. Og dejligt gensyn med biker-vennerne, efter en lang vinter. Desværre kom vi for sendt til Gammel Dansk, der åbenbart havde været rundt tidligere. Talte ikke, men vurderer vi har været en 15 motorcykler og omkring 30 til morgenmad.
 
Sharp kl. 11 gik turen af skønne små veje ind til Esbjerg centrum – hvor vi fik en god central parkeringsplads til os alle. Det er jo lidt fedt, sådan at køre i kortege og brumme lidt, ind igennem menneskemængde – og se de misundelige blikke – alle vil jo gerne have en Harley!!
 
Der var rigtig godt fyldt op med motorcykler og mennesker i Esbjerg, så vejret virkede ikke til at have været en hindring. Et godt træf, der inde midt i byen.
 
Arthur havde travlt på vejen hjem, så det kneb noget med at følge med Buell`n. 
 
Tak for et godt arrangement / Asger Petersen