Sæsom start Dealer 2017
Lørdag den 01. april viste sig at blive ikke mindre end fantastisk, hvad vejret angik - i de sidste uger op til denne start dag, har alle Harleyér  garanteret stået og skrabet på garageporten - "jeg vil ud" og det kom de i sandhed - dette års åben hus er nok et af de største jeg har oplevet, hvad deltager antal angår, der var knald på fra kl. 0930 og det væltede bare ind med nye besøgende  - klokken 11 startede køen mod grill pølserne og det forlyder at det tog ca. 35 minutter at nå frem, uanset hvor man kiggede, så var køen lige lang.

Der blev i den grad hygget på pladsen - udstillerne, Mondux Forsikring og Jekill & Mr Hyde, havde også gang i butikken - men i forretningen var der run på som aldrig før - Jens var konstant i 6.gear for at få overblik og følge med - der blev handlet.

Musikken, det lokale band, fyrede den max af - jeg gentager max... - det var mega højt og pressede da også nogle deltagere ned i den modsatte ende.

Stemningen var god, det store smil var konstant fremme når man igen og igen mødte en man kendte, fik hilst krammet, klappet på skulder og udvekslet et par ord om den vinter der nu var bag os.

H.O.G. Chapter Jylland Syd var mødt talstærkt op, rigtig mange HOGér havde lagt turen forbi for at støtte op omkring vores sponsoring Dealer - STOR TAK til jer for et flot fremmøde.

Nu venter landevejene og alle de gode ture - så vi ses derude - hold øje med din HOG kalender.