Disko & Doctor feel Good 2017
Lørdag den 18. marts stod den på Disko og Doctor feel good i de dejlige rammer på BB Vesterhede. Der vanen tro gjort klar til velkomst af de 33 tilmeldte HOGér - lokalet og bordene var pyntet - Disko Åge havde slæbt hele "orglet" og hele pladeregistret med og var klar til at give den max gas hele aftenen.

Der blev budt velkommen til en tradition, sagde Director, så nu ligger det fast at danseskoene og hyggen skal stå sin prøve hvert år i marts måned - maden var fantastisk og der var købt mørkerød "Motorcykel olie" ind i rigelige mængder til at slukke tørsten hos de fremmødte.

Vores slagsang - small town saturday night - blev afsunget og Disko Åge og "Stig Finder" havde også en lille konkurrence i ærmet - ledetråden til hvert spørgsmål var et stykke musik, men spørgsmålene handlede typisk om noget helt andet - JO, det var en "ganske let" konkurrence - Kaj var i hvert fald meget koncentreret om hvert spørgsmål.

Der blev hygget - ca. halvdelen havde valgt overnatning i de fine lejligheder/ værelser og næste morgen var der morgenkaffe og rundstykker i rigelige mængder inden oprydning og hjemkørsel - Tak til alle for et fint fremmøde og nogle hyggelige timer - Tak til Åge og Co for det store arbejde.