INTRO Møde 2017
Der var talstærkt rykind i Rødding denne lørdag formiddag til vel nok det største INFO møde for nye og Gl. medlemmer i nyere tid - omkring 55 havde tilmeldt sig årets første HOG Jylland Syd arrangement - Dealer havde da også været tidligt oppe, været hos bageren og købt rundstykker ind i rigelige mængder - kaffen var klar og der var gang i snakken, alle ser naturligvis frem til 01. april hvor sæsonen igen starter - der er sikkert også allerede lavet små aftaler om køredage.

Butikken blev afsøgt for lige at finde de ting man ikke kunne undvære - og der var da også nogen der i særlig grad glædede sig, fordi deres nye Harley stod færdig og klar i butikken klar til at rulle ud, når den første forårssol kommer frem og Forsikringen dækker..............

Forsikring var netop et Tema på denne formiddag - Nicki fra Mondux gav en grundig indsigt i de regler og betingelser som er gældende og de ydelser som Mondux leverer til HOG medlemmer - der var flere spørgsmål til Forsikring og de blev godt besvaret og forklaret af Nicki - Tak for dit fremmøde.

Derudover bød formiddagen på et par korte intro i hvad HOG Jylland Syd byder på - hvad er der planlagt af aktiviteter - hvordan tager vi hånd om køresikkerhed - hvilken betydning har det at vi støtter op om vores Dealer og hvordan bruger man "Klubhuset" vores flotte hjemmeside.

Bestyrelsen siger TAK for et Flot fremmøde og vi glæder os til de mange køreoplevelser vi skal have sammen i sæson 2017.