Så er vi i gang - året er skiftet og vi mødes til sæsonens første tradition - INTRO møde for nye og "gamle" medlemmer, hos Cuctom Cycle Harley-Davidson i Rødding.

Næsten identisk med sidste år, var det blevet Vinter, det havde sneet mellem 5 og 10 centimeter i løbet at natten og der skulle skovles sne, inden bilerne kunne slippe hjemmefra mod Rødding - fire afbud blev det til klokken 08.15, det var flere steder det rene sæbe og isslag, så det var med en stor forsigtighed vejen skulle tilbagelægges og lidt spændt var vi da også på hvor mange der ville nå frem - ca. 40 deltagere var mødt op i Rødding og Jens havde som sædvanlig dækket op med rundstykker, pålæg og kaffe - der blev hygget, snakket og sat tanker i gang om den kommende sæson.

Director og Dealer bød Velkommen og der blev informeret om nye tiltag fra Dealer, Chapterets virke fra Director - herefter lidt om kalenderen og årets aktiviteter. Assistent Director Stig Straarup gav et glimrende indlæg om hans og Linda´s oplevelser om det at rejse i Norge - rejsen i år går til Lofoten, Nordic Harley Days. INTRO mødet sluttede klokken 11.50 hvorefter der blev shoppet og snakket.